Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 23:50:40 (inci-01) Woningbrand Oude Meerdijk Emmen 038868 038765 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Drenthe (Schoonoord) (TW 8868)
donderdag 23 november 2017
TOP NIEUWS

GISTEREN 22|11

TER APEL – In twee woningen aan de Hooiland en de Oudeweg en twee loodsen aan de Nomdenweg en de Westerstraat in Ter Apel vonden woensdagochtend 22 november invallen plaats vanwege een drugsonderzoek. Er werden een drie mannen (43 jaar uit Emmen en twee uit Ter Apel van 46 en 62 jaar) aangehouden. De 43-jarige werd woensdagochtend aangehouden op de N379 ter hoogte van Roswinkel en de 46-jarige in een woning aan de Oudeweg. De 62-jarige werd aangehouden in zijn loods aan de Westerstraat. Zij worden verdacht zich bezig te houden met de handel in verdovende middelen.

 

Onderzoek
De ...

1/1

GISTEREN 22|11

VALTHERMOND – Woensdagmiddag vond er een aanrijding plaats tussen een personenauto een een vrachtwagen op de Drentse Mondenweg in Valthermond. De brandweer moest de bestuurder uit de auto bevrijden.

 

Het slachtoffer werd per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Over de oorzaak is nog niets bekend. De verkeers analisten van de politie doen hier onderzoek naar. Hiertoe is de weg afgesloten.

1/1

DINSDAG 21|11

EXLOERVEEN - Op de weg Exloërveen in Exloërveen is dinsdagmiddag een auto, nadat het voertuig een boom raakte, over de kop gevlogen en op het dak op de weg tot stilstand gekomen.

 

De bestuurder kwam er zonder verwondingen vanaf. De auto raakte zwaar beschadigd en werd door een berger afgesleept. Over de oorzaak is niet bekend.

1/1

DINSDAG 21|11

EMMEN - Maandag 20 november reikte wethouder René van der Weide voor de zevende keer de Emmense Jeugdlintjes uit. Dit is een jaarlijkse waardering voor kinderen en jongeren van zes tot en met achttien jaar die zich op een bijzondere manier hebben ingezet voor anderen en zo een positieve bijdrage hebben geleverd aan de maatschappij.


Drie jonge helden: Lieke en Else (18 jaar uit Emmen) en Silvano (8 jaar uit Erica) ontvingen een Emmens Jeugdlintje tijdens een feestelijke bijeenkomst. Het voetbalelftal JO-17 van Zwartemeerse Boys uit Zwartemeer en de kinderen uit groep 8 van de Kardinaal ...

MAANDAG 20|11

GEESBRUG - Zeven kilometer file op de A37 ter hoogte van Geesbrug maandagochtend. Daar was een personenauto tegen een geschaarde vrachtauto gebotst.

 

De bestuurder van de personenauto raakte hierbij dermate gewond dat hij naar het ziekenhuis werd overgebracht. De verkeersanalisten van de politie doen ter plaatse onderzoek. Het verkeer werd via het tankstation om het ongeval geleid.

GISTEREN 22|11

EMMEN - De politie heeft dinsdagnacht een 19-jarige man uit Hilversum aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij een snelkraak in een kledingzaak aan de Notaris Oostingstraat.

 

Even na 3.00 uur kreeg de politie een melding dat er werd ingebroken. Agenten zagen dat er ingebroken was en startten een zoekactie in de directe omgeving. Daarbij werd een bestelauto gecontroleerd op de Ermerweg. In de auto lag kleding, afkomstig uit de winkel waar net was ingebroken. De 19-jarige bestuurder werd aangehouden. De bestelauto is in beslag genomen. De politie gaat er van uit dat er ...

DINSDAG 14|11

DRENTHE - Provincie Drenthe wil de sanering van asbestdaken versnellen en heeft hiervoor de uitvoeringsregeling vastgesteld.

 

De regeling is een subsidie in de vorm van een lening met lage rente. Particulieren, MKB- en agrarische bedrijven, verenigingen en stichtingen die eigenaar zijn van een asbestdak, kunnen vanaf 15 november een beroep doen op deze regeling voor het saneren en vervangen van het dak.

 

Meer informatie over de regeling en hoe u subsidie kunt aanvragen leest u op www.snn.eu/asbestregeling-drenthe

...

Agenda

Welke straf voor achterlaten hond in hete auto
24Webvertising